Ples ani valná hromada ve standardních termínech nebudou

Vzhledem k aktuální situaci a s ohledem na platná omezení se výbor SDH Lískovec rozhodl nepořádat tradiční hasičský ples a přesunout valnou hromadu na neurčito.

Ples je velká akce, jejíž organizace nám každoročně zabere několik týdnů práce a vyžaduje nemalé investice předem do materiálu a občerstvení. Situace okolo pandemie a souvisejících nařízení vlády se velmi dynamicky mění a v kombinaci se zavřenými obchody a omezenými možnostmi se setkávat pro nás aktuálně není možné ples zorganizovat. Nejsme ani schopni říci, zda bude situace za dva či tři měsíce dost dobrá na to, abychom mohli ples pouze odsunout a nerušit úplně.

Valná hromada se z podobných důvodů také neuskuteční v tradičním lednovém termínu. Jakmile bude situace dostatečně příznivá, aby se mohli všichni členové našeho SDH bez obav setkat, vybereme náhradní termín a budeme o něm v dostatečném předstihu informovat.

Věříme, že se nám v jarních či letních měsících podaří zorganizovat jak valnou hromadu, tak nějakou alternativu k plesu, kde se všichni konečně setkáme. Do té doby děkujeme za pochopení a přejeme všem hlavně pevné zdraví.

Napsat komentář